Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel on the island of Rab.

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia 900 1200 Parsley of Happiness

Vi spiser ute på terrassen i skyggen av store oliventrær. Mine grønne fingre tviler på et dette faktisk er oliventrær, men de samme fingrene greier ikke å holde liv i brennesle en gang, så la oss da dette med en klype salt.

Dieser Beitrag enthält sogenannte Affiliate-Link. Wenn du auf so einen Link klickst bekomme ich, oder auch nicht, vom Händler eine kleine Provision. Für dich änderst sich aber nichts

Foto: ParsleyofHappiness.com

Da har vi lagt både gullet og de grønne skogene i Slovenia bak oss. Og etter bakkar og berg og ei ferje er vi på øya Rab i Kroatia. Ei nitrist øy dekket med sand og stein på den ene siden, men er grønn, frisk og frodig på den andre. Her vet de hvordan de skal lokke til seg turistene.

Tilbake til Kroatia igjen

Fun facts: vår andre ordentlige ferie sammen var en campingferie i Kroatia (Den første var tre uker backpacking gjennom Vietnam – standard program for alle nyforelskede par), nå hvis jeg har regnet riktig, 17 år senere er vi tilbake igjen. Denne gangen har vi lagt igjen teltet hjemme og bor på Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel, helt ute på spissen av Rabs gamleby.

Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel on the island of Rab.
Foto: ParsleyofHappiness.com
Rab, Kroatia Altstadt Hotel
Foto: ParsleyofHappiness.com
Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel on the island of Rab.
Herlig materialmiks i trappa Foto: ParsleyofHappiness.com

Tapeten kunne jeg ha tenkt meg

Den lyse sandsteinbygningen er fra 1924 er nylig renovert og byr på den ene og andre interiørgodbiten. Balkongen er som å ha losjeseter til soloppgangen over den travle turisthavna og jeg har lyst til å pirke med meg et hjørne av tapetet i baren, som prøve for prosjekt jeg jobber med. (For the record, jeg lar tapetet bli hengende)

Foto: ParsleyofHappiness.com
Foto: ParsleyofHappiness.com

I Rab får vi donuts til frokost

Jeg bare må fortelle at vi får sjokoladedonuts til frokost, selv om selv jeg ser at dette kan se ut som om jeg lar meg påvirke av hvor mye sjokolade på menyen. Vi er alle bestikkelige på vårt vis.

Rab Haven Kroatien
Foto: ParsleyofHappiness.com
Foto: ParsleyofHappiness.com

Det er mulig det er oliventrær

Donuts eller ikke, vi spiser frokost på ute på terrassen i skyggen av store oliventrær. Mine grønne fingre tviler på et dette faktisk er oliventrær. Det må sies at de samme fingrene greier ikke å holde liv i brennesle en gang, så la oss da dette med en klype salt. Det er nydelig mediterran og jeg kunne sittet her hele dagen, om ikke sjøen og badeskoene kaller.

Rab Luxury hotel
Foto: ParsleyofHappiness.com
Frühstücksterasse Rab Kroatien
Foto: ParsleyofHappiness.com

Jeg går å tar meg en dukkert, så får vi se hva jeg finner

Foto: ParsleyofHappiness.com

Pin oss på Pinterest: