Roadtrip

Reisedagbok full av interiør: Roadtrip med laptop på lasset

Reisedagbok full av interiør: Roadtrip med laptop på lasset 900 1200 Parsley of Happiness
Da er bilen fullpakket, kamera og laptop fult oppladet og jeg har presset meg inn i bikinien. Etter lang tid med ferietørke er vi endelig tid for roadtrip igjen! Sharing is caring som vi vet, så jeg har tenkt å dele de beste interiørfunnene mine. Hva kan gå galt?

Reisedagbok full av interiør:

Roadtrip med laptop på lasset

Dieser Beitrag enthält sogenannte Affiliate-Link. Wenn du auf so einen Link klickst bekomme ich, oder auch nicht, vom Händler eine kleine Provision. Für dich änderst sich aber nichts

Da er bilen fullpakket, kamera og laptop fult oppladet og jeg har presset meg inn i bikinien. Etter lang tid med ferietørke er vi endelig på veien igjen! Sharing is caring som vi vet, så på denne roadtrip har jeg tenkt å dele de beste interiørfunnene mine. Hva kan gå galt?

Reiserute:

Maribor, Slovenia – Rab, Kroatia – Bled, Slovenia

Roadtrip fulladet bil
Det er fremdeles plass til mer. Foto: ParsleyofHappiness.com

Roadtrip – here we come!

I går overlot vi hus og katter til kompetente og trivelige hussittere for en stund. Jeg kan komme til å redigere dette utsagnet når vi kommer tilbake 😉 igjen, men så langt har vi en god følelse.

 

Annerledesår med annerledesferie

Endelig er det ferietid igjen. Sånn på ordentlig, mener jeg! Hvis jeg ser bort fra en forretningsreise i begynnelsen av 2020, er dette den første ferieturen siden August 2019. Den blir litt annerledes en først planlagt/ønsket. Men nå er det fremdeles ikke helt enkelt for oss å reise til Norge enda, så det blir roadtrip til varmere strøk i stede!

Sharing is caring

Men det er mange som er i denne situasjonen, så jeg klager ikke. Men er heller i kjempeivrig på å komme meg av gårde. Men så tenkte jeg at det sikkert er noen av dere som må vente enda lengre på en velfortjent ferie. Og sharing is caring som vi vet.

Derfor har jeg tenkt å dele denne turen med dere.

Interiør for alle feriepengene

Men før du henter flytemadrassen og solhatten, må jeg vel komme med et lite varsko. Charterferie og ti-timers dag på stranden har aldri vært min greie, så det blir ikke det denne gangen heller. Jeg er alltid på leting etter interiør, arkitektur og dekorinspirasjon, også på ferie. Så slik planlegger jeg også ferien.

Har jeg planlagt godt, vil dette bli bra, Hvis ikke, tja, da kan det hele blir litt awkward ut i uka. La oss se… Håper dere blir med.

Biltur med sommerhits roadtrip
Mixed-Tape Playlist for bilturen, da går det i gamle sommerhitklassikere. Foto: ParsleyofHappiness.com

GOD TUR !

Booking.com
roadtrip
Foto: ParsleyofHappiness.com

Vinter i Stockholm – En by i svart og hvitt

Vinter i Stockholm – En by i svart og hvitt 2879 1920 Parsley of Happiness

Det er sjelden at du har en mislykket kake og en mislykket båttur på en og samme dag. Med mindre du er i Stockholm da. Vinter i Stockholm Vinter i…

Antikke kofferter jul og julereise

Førjulstiden flyr (og jeg flyr etter)

Førjulstiden flyr (og jeg flyr etter) 1200 1366 Parsley of Happiness

Førjulstiden er ikke den samme uten store menneskemengder,  julesanger på repeat, en julebelysning som alene sørger for global warming 6 uker i året og hvor stressnivået er på høyde med…

Møllekonollanden

Karlovy Vary – en godt gjemt glamorøs arkitekturjuvel

Karlovy Vary – en godt gjemt glamorøs arkitekturjuvel 1334 857 Parsley of Happiness

Karlovy Vary disker opp med både trivelige gågater fulle av uterestauranter, en høy glamourfaktor og naturlige varme kilder med en temperatur på inntil 70 grader, så badetemperaturen er det heller ingenting i veien med.
Men disse bygningene….! De er grunnen til å du kommer hit.

Maribor Slovenia

Reisedagbok full av interiør: Hva jeg har lært om Maribor

Reisedagbok full av interiør: Hva jeg har lært om Maribor 900 1200 Parsley of Happiness

Turistene blir ikke værende i Maribor, de reiser videre til Kysten eller hva vet jeg. Bra for oss, for her er går alt helt uten stress.

Pin oss på Pinterest: