Roadtrip

Reisedagbok full av interiør: Roadtrip med laptop på lasset

Reisedagbok full av interiør: Roadtrip med laptop på lasset 900 1200 Parsley of Happiness
Da er bilen fullpakket, kamera og laptop fult oppladet og jeg har presset meg inn i bikinien. Etter lang tid med ferietørke er vi endelig tid for roadtrip igjen! Sharing is caring som vi vet, så jeg har tenkt å dele de beste interiørfunnene mine. Hva kan gå galt?

Reisedagbok full av interiør:

Roadtrip med laptop på lasset

Dieser Beitrag enthält sogenannte Affiliate-Link. Wenn du auf so einen Link klickst bekomme ich, oder auch nicht, vom Händler eine kleine Provision. Für dich änderst sich aber nichts

Da er bilen fullpakket, kamera og laptop fult oppladet og jeg har presset meg inn i bikinien. Etter lang tid med ferietørke er vi endelig på veien igjen! Sharing is caring som vi vet, så på denne roadtrip har jeg tenkt å dele de beste interiørfunnene mine. Hva kan gå galt?

Reiserute:

Maribor, Slovenia – Rab, Kroatia – Bled, Slovenia

Roadtrip fulladet bil
Det er fremdeles plass til mer. Foto: ParsleyofHappiness.com

Roadtrip – here we come!

I går overlot vi hus og katter til kompetente og trivelige hussittere for en stund. Jeg kan komme til å redigere dette utsagnet når vi kommer tilbake 😉 igjen, men så langt har vi en god følelse.

 

Annerledesår med annerledesferie

Endelig er det ferietid igjen. Sånn på ordentlig, mener jeg! Hvis jeg ser bort fra en forretningsreise i begynnelsen av 2020, er dette den første ferieturen siden August 2019. Den blir litt annerledes en først planlagt/ønsket. Men nå er det fremdeles ikke helt enkelt for oss å reise til Norge enda, så det blir roadtrip til varmere strøk i stede!

Sharing is caring

Men det er mange som er i denne situasjonen, så jeg klager ikke. Men er heller i kjempeivrig på å komme meg av gårde. Men så tenkte jeg at det sikkert er noen av dere som må vente enda lengre på en velfortjent ferie. Og sharing is caring som vi vet.

Derfor har jeg tenkt å dele denne turen med dere.

Interiør for alle feriepengene

Men før du henter flytemadrassen og solhatten, må jeg vel komme med et lite varsko. Charterferie og ti-timers dag på stranden har aldri vært min greie, så det blir ikke det denne gangen heller. Jeg er alltid på leting etter interiør, arkitektur og dekorinspirasjon, også på ferie. Så slik planlegger jeg også ferien.

Har jeg planlagt godt, vil dette bli bra, Hvis ikke, tja, da kan det hele blir litt awkward ut i uka. La oss se… Håper dere blir med.

Biltur med sommerhits roadtrip
Mixed-Tape Playlist for bilturen, da går det i gamle sommerhitklassikere. Foto: ParsleyofHappiness.com

GOD TUR !

Booking.com
roadtrip
Foto: ParsleyofHappiness.com

De mest instagram-vennlige Caféene i Milano

De mest instagram-vennlige Caféene i Milano 1536 2048 Parsley of Happiness

Det er ikke vanskelig å finne fine i caféer i Milano. Men her er de mest instagram-vennlige cafeene i Milano med absolutt Liker-garanti!

Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel on the island of Rab.

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia 900 1200 Parsley of Happiness

Vi spiser ute på terrassen i skyggen av store oliventrær. Mine grønne fingre tviler på et dette faktisk er oliventrær, men de samme fingrene greier ikke å holde liv i brennesle en gang, så la oss da dette med en klype salt.

Send, Croatia

Reisedagbok full av interiør: On the road again fra Slovenia til Kroatia

Reisedagbok full av interiør: On the road again fra Slovenia til Kroatia 900 1200 Parsley of Happiness

Etter glampingen i Slovenia vender vi nesen sørover. Målet er salt, sjø og måkeskrik, nærmere bestemt Rab i Kroatia, med et par pauser på veien.

Bled Vila Bled

Reisedagbok full av interiør: Romantik ved sjøen Bled i Slovenia

Reisedagbok full av interiør: Romantik ved sjøen Bled i Slovenia 900 1200 Parsley of Happiness

Mange vil ikke rykke på øyenbrynene engang, når jeg sier Bled eller Bledsjøen. Men ser de bildet med kirka på den lille øya midt i innsjøen, nikker de fleste «Å, der ja!»

Pin oss på Pinterest: