Påskedekorasjon landlig stil naturlig påske

Hvilken påskedekorasjon passer for deg

Hvilken påskedekorasjon passer for deg 857 1200 Parsley of Happiness

Gule påskekyllinger er kjempesøte og fremdeles liksom påskedekorasjon det. Meeeen, hva om hverken du eller hjemmet ditt er den gule typen? Ingen grunn til panikk. Påsken og påskedekorasjon er det du gjør den til. Rosa påske? Helt greit!

Når du først har kommet over sjokket av at påsken ikke MÅ være gul, er det bare fullt påske-anarki etter dette. Det tar litt å bli vant til, men da er det bare gøy. Her er noen varianter.

Stor test og masse påskeinspirasjon:

Hvilken påskedekorasjon passer for deg?

Denne artikkelen innholder såkalte Affiliate-Links. Det betyr at dersom du klikker på en sånn link, kan der hende at jeg mottar en provision fra produsenten. Dette endrer imidlertid ingenting for deg.

Gule påskekyllinger er kjempesøte og fremdeles liksom påskedekorasjonen sin. Meeeen, hva om hverken du eller hjemmet ditt er den gule typen? Ingen grunn til panikk. Påsken og påskedekorasjon er det du gjør den til. Rosa påske? Helt greit!

Når du først har kommet over sjokket av at påsken ikke MÅ være gul, er det bare fullt påske-anarki etter dette. Det tar litt å bli vant til, men da er det bare gøy. Her er noen varianter.

naturlig påskepynt
Påskeegg vintage tradisjonell
Klassikeren! Foto: ParsleyofHappiness.com

En påske slik den alltid har vært

Det er en grunn til at vi har tradisjoner og gjør det samme hvert år: det er trivelig, testet og funnet for godt, noe å se frem til. Frem med pynten fra i fjor, godteriet ideelt sett fra i år og på med TVen – påsken kan begynne.

Dersom du bruker påskedekorasjon du har fra før er det jo bare å kjøre på. Det kan gjøre underverker om du trenker gammel pynt på nytt. Du er ikke nødt til å sette bordpynten på bordet, eller lysestakene der de alltid har stått. Prøv med å sortere pynten litt etter farge, eller fyll spisebordet med alle påskekyllingene du har. Kanskje har du et gammelt litte juletre du kan fylle med påskeegg?,

Farger: påsken er gul og kanskje litt grønn. Det er et par ting som vi ikke trenger å endre på.

naturlig påskepynt

Eklektisk påske

Ute er det i beste fall hvitt og pent, i verste fall er det grått, sludd og motvind. Dett er den egentlige grunnen til at vi feirer påske: for å sette litt farge på tilværelsen. Du liker å velge egne farger, kombinasjoner og stilarter. Du liker påskedekoren din som du liker smågodthylla: kjempesøtt, litt surt, og med masse, friske, pastellfarger, hovedsaken er at du har valgt det selv.

Beste resultat får du dersom du ikke bare bruker typisk fargerikt påskedekorasjon, men også noe av andre gjenstander i spreke farger, som pastellfargede vaser, lys, servise, blomster, bordbrikker o.v.s..

Farger: sterke, klare, lyse farger

Påskeegg på veggen der påskedekorasjon
Foto: ParsleyofHappiness
naturlig påskepynt
glamorøs påske påskedekorasjon
Foto: ParsleyogHappiness.com

Glam-påske

Julen er for barna, påsken er for queens! Påsken er så mye mer enn mariusgenser og kvikklunsj. Påsken dreier seg om å omfavne våren, som snart er i anmarsj, årets første streetstyles og gi huset en ny frisk glans. Be venninner på en påskebrunsj, med bobler i glasset og god mat. Det er ingenting i veien med gull og glass til påske. Her kan du holde igjen litt på fargene, velg en metallfarge (gull, rosegull, sølv …) og bland denne med hvitt, en pastellfarge eller glass og selv påsken blir en gala-fest for stilikoner.

Farger: gull, rosegull, hvitt og grønn

naturlig påskepynt
Tulipaner og gulrøtter påskepynt vårdekorasjon
Foto: ParsleyofHappiness.com

Boho-påske

Boho-stilen lever i beste velgående og er i ferd med å finne seg selv på nytt. Påsken er din personlige Coachella-Festival! Her er det påskeeggene som egner seg best av det vanlige påskedekoret, egg i varme farger. Ellers fungerer alt som har samme form som gulrøtter i naturlige materialer overraskende godt.

Farger: gulorange, aprikose, grågrønt.

Lyst å lese mer om Boho?

Boho
Hvordan rocker du Boho-stilen med bare 5 ting 1920 1280 Parsley of Happiness

Hvordan rocker du Boho-stilen med bare 5 ting

Har du lyst å innrede leiligheten din i boho-stil, men vil ikke bytte ut hele innredningen? Du må ikke det. Med disse 5 tingene rocker du stilen!

read more
naturlig påskepynt
Påskedekorasjon landlig stil naturlig påske
Foto: ParsleyofHappiness.com

Helt naturlig påske

Påsken er tiden hvor naturen pynter seg selv, det er ingen grunn til at du ikke skal følge i dens fotspor. Her tenker vi mer vår, enn gule påskekyllinger, og for all del ingenting av plastikk. Du trenger ikke så mye påskedekorasjon i tradisjonell forstand, men fine lys, friske blomster eller potter med friske urter. En kurv med ferske egg som kommer rett fra markedet eller bondegården, og du er klar for påskefesten.

Farger: naturtoner, jordfarger og grått

Kål som bordpynt
Foto: www.ParsleyofHappiness.com

Slik pynter jeg til påske

Slik pynter jeg til påske 1200 1716 Parsley of Happiness

Ja, jeg har allerede begynt å tenke på påskepynt. Det er jo noen uker igjen enda, men et sånt egg blåser seg jo ikke ut av seg selv.

Brette påskehare av servietter

Brette påskehare av servietter 857 1200 Parsley of Happiness

Stor julestjerne i papir har vært her en stund og de ser fremdeles flotte ut, er du ikke sugen på nye nytt på stjernehimmelen nå?

Påskedekorasjon landlig stil naturlig påske

Hvilken påskedekorasjon passer for deg

Hvilken påskedekorasjon passer for deg 857 1200 Parsley of Happiness

Gule påskekyllinger er så søte, men du er ikke den gule typen? Ingen panikk. Påskedekorasjon er det du gjør den til. Rosa påske? Helt greit!

Naturlig påskepynt du lager selv

Naturlig påskepynt du lager selv: Friske gulrøtter som påskepynt

Naturlig påskepynt du lager selv: Friske gulrøtter som påskepynt 1371 1920 Parsley of Happiness

Gleden over vinteren er redusert fra «Åh, så magisk det er når snøen faller» til «!#$)Q#%! Nå snør det igjen!». Ja, nå er påsken og våren rett rundt hjørnet. Jeg har begynt å tenke på årets påskepynt.

Den store påskedekorasjonstesten

Den store påskedekorasjonstesten 1366 768 Parsley of Happiness

Ikke sikker på hvilken påskedekorasjon-stil som  er den riktige for deg? Med påskedekorasjonstesten finner du det ut:

naturlig påskepynt

Vær kreativ så lenge!