Påskedekorasjon landlig stil naturlig påske

Hvilken påskedekorasjon passer for deg

Hvilken påskedekorasjon passer for deg 857 1200 Parsley of Happiness

Stor test og masse påskeinspirasjon:

Hvilken påskedekorasjon passer for deg?

Denne artikkelen innholder såkalte Affiliate-Links. Det betyr at dersom du klikker på en sånn link, kan der hende at jeg mottar en provision fra produsenten. Dette endrer imidlertid ingenting for deg.

Påskedekorasjon for enhver smak

Gule påskekyllinger er kjempesøte og fremdeles påskedekorasjonen sin. Meeeen, hva om hverken du eller hjemmet ditt er den gule typen? Ingen grunn til panikk. Påsken og påskedekorasjon er det du gjør den til. Rosa påske? Helt greit!

Når du først har kommet over sjokket av at påsken ikke være gul, er det bare fullt påske-anarki etter dette. Det tar litt å bli vant til, men da er det bare gøy. Her er noen varianter.

naturlig påskepynt påskedekorasjon
Påskepynt tulipaner diy
Foto: Trine Saurstroe

En påske slik den alltid har vært

Det er mange gode grunner til at vi har tradisjoner og gjør det samme hvert år: det er trivelig, testet og funnet for godt, noe å se frem til og det føles kjært og kjent. Frem med pynten fra i fjor, godteriet (ideelt sett fra i år) og på med TVen – påsken kan begynne.

Dersom du bruker påskedekorasjon som du har fra før, er det bare å kjøre på. Det kan gjøre underverker om du tenker gammel pynt på en ny måte. Du er ikke nødt til å sette bordpynten på bordet, eller lysestakene der de alltid har stått. Prøv å sortere pynten litt etter farge, eller fyll spisebordet med alle påskekyllingene du har. Kanskje har du et gammelt litte juletre du kan fylle med påskeegg?,

Farger: påsken er gul og kanskje litt grønn. Det er et par ting som vi ikke trenger å endre på.

naturlig påskepynt påskedekorasjon

Eklektisk påske

Ute er det i beste fall hvitt og pent, i verste fall er det grått, sludd og motvind. Dette er, etter min mening, den egentlige grunnen til at vi feirer påske. Vi feirer påske for å sette farge på tilværelsen. Du liker å velge egne farger, kombinasjoner og stilarter. Du liker din påskedekorasjon, som du liker smågodthylla: kjempesøtt, litt surt, og med masse, friske, pastellfarger, hovedsaken er at du har valgt og kombinert det selv.

Best resultat får du dersom du ikke bare bruker typisk fargerik påskedekorasjon, men også bruker andre gjenstander i spreke farger, som pastellfargede vaser, lys, servise, blomster, bordbrikker o.v.s..

Farger: sterke, klare, lyse farger

Påskeegg på veggen der påskedekorasjon
Foto: ParsleyofHappiness
naturlig påskepynt påskedekorasjon
glamorøs påske påskedekorasjon
Foto: ParsleyogHappiness.com

Glam-påske

Julen er for barna, påsken er for queens! Påsken er så mye mer enn mariusgenser og kvikklunsj. Påsken dreier seg om å omfavne våren, som snart er i anmarsj, årets første streetstyles og gi huset en ny, frisk glans. Be venninner på en påskebrunsj, med bobler i glasset og god mat. Det er ingenting i veien med gull og glass til påske. Her kan du holde igjen litt på fargene. Velg heller én metallfarge (gull, rosegull, sølv …) og bland denne med hvitt, en pastellfarge eller glass og selv påsken blir en gala-fest for stilikoner.

Farger: gull, rosegull, hvitt og grønn

Liker du glam og glans? Da er kanskje Art Deco noe for deg?

Interiørstiler og inspirasjon: Art Deco er tilbake

naturlig påskepynt påskedekorasjon
Tulipaner og gulrøtter påskepynt vårdekorasjon påskedekorasjon
Foto: ParsleyofHappiness.com

Boho-påske

Boho-stilen lever i beste velgående og er i ferd med å finne seg selv på nytt. Påsken er din personlige Coachella-Festival! Her er det påskeeggene som egner seg best av den vanlige påskedekorasjon, egg i varme farger. Ellers fungerer alt som har samme form som gulrøtter i naturlige materialer overraskende godt.

Farger: gulorange, aprikose, grågrønt.

Lyst å lese mer om Boho?

Boho
Hvordan rocker du Boho-stilen med bare 5 ting 1920 1280 Parsley of Happiness

Hvordan rocker du Boho-stilen med bare 5 ting

Har du lyst å innrede leiligheten din i boho-stil, men vil ikke bytte ut hele innredningen? Du må ikke det. Med disse 5 tingene rocker du stilen!

read more
naturlig påskepynt påskedekorasjon
Påskedekorasjon landlig stil naturlig påske
Foto: ParsleyofHappiness.com

Helt naturlig påske

Påsken er tiden hvor naturen pynter seg selv, det er ingen grunn til at du ikke skal følge i dens fotspor. Her tenker vi mer vår, enn gule påskekyllinger, og for all del ingenting av plastikk. Du trenger ikke så mye påskedekorasjon i tradisjonell forstand. Med fine lys, friske blomster eller potter med friske urter kommer du langt. En kurv med ferske egg som kommer rett fra markedet og du er klar for påskefesten.

Farger: naturtoner, jordfarger og grått

Kål som bordpynt påskedekorasjon
Foto: www.ParsleyofHappiness.com
Kål som bordpynt påskedekorasjon

Naturlig påskepynt: Grønnkål som bordpynt

Naturlig påskepynt: Grønnkål som bordpynt 800 1200 Parsley of Happiness

Jeg gleder meg alltid til påsken og påskepynten. Det er vår i luften og alt føles like lett og enkelt som denne naturlige påskepynten.

Sitroner til påskepynt vårpynt

Vårpynt og påskepynt: Vårstemning med sitroner

Vårpynt og påskepynt: Vårstemning med sitroner 1920 2888 Parsley of Happiness

Sola er omtrent det eneste du ikke finner på nett med levering på døra. Sitroner derimot, de får du i nærmeste butikk og nærmere sol og vårstemning kommer du ikke.

Påskepynt

Slik pynter jeg til påske

Slik pynter jeg til påske 1200 1716 Parsley of Happiness

Ja, jeg har allerede begynt å tenke på påskepynt. Det er jo noen uker igjen enda, men et sånt egg blåser seg jo ikke ut av seg selv.

selvlaget påskepynt enkel påskepynt med barn

Påskepynt i siste liten: hvordan du jukser deg til selvlagd påskepynt

Påskepynt i siste liten: hvordan du jukser deg til selvlagd påskepynt 1050 700 Parsley of Happiness

Du har fremdeles ikke laget påskepynt? Vel det er alt annet enn en optimal situasjon, men dette greier vi. Jeg forklarer deg påskepyntens tre grunnpilarer og hvordan du kan jukse deg til selvlaget påskepynt.

Påskedekorasjon landlig stil naturlig påske

Hvilken påskedekorasjon passer for deg

Hvilken påskedekorasjon passer for deg 857 1200 Parsley of Happiness

Gule påskekyllinger er så søte, men du er ikke den gule typen? Ingen panikk. Påskedekorasjon er det du gjør den til. Rosa påske? Helt greit!

naturlig påskepynt påskedekorasjon

Vær kreativ så lenge!