Valentinsdag Valentinsdagsgve

Hvorfor også single kan glede seg til valentinsdagen

Hvorfor også single kan glede seg til valentinsdagen 2560 1847 Parsley of Happiness

Valentinsdagen en importvare fra USA. Vi trenger ikke en ekstra dag, hvor vi må for å gi gaver, blomster og oppmerksomheter til våre kjære. Det kan vi jo gjøre alle de andre 364 dagene i året også, ikke sant?

Valentinsdagsgaver, du kan gi til alle :

Hvorfor også single kan glede seg til valentinsdagen

Denne artikkelen innholder saukalte Affiliate-Links. Det betyr at dersom du klikker på en sånn link, kan der hende at jeg mottar en provision fra produsenten. Dette endrer imidlertid ingenting for deg.

Valentinsdagen en importvare fra USA. Vi trenger ikke en ekstra dag, hvor vi må for å gi gaver, blomster og oppmerksomheter til våre kjære. Det kan vi jo gjøre alle de andre 364 dagene i året også, ikke sant?

Valentinstag

Nå alvorlig talt, og jeg mener alvor, gir vi virkelig gaver, blomster og andre oppmerksomheter til våre kjære en hvilken som helst annen dag i året? Tenkte meg det, ja… Så hvorfor ikke bruke valentinsdagen til å gjøre stas på noen du bryr deg om?

Dessuten finnes det et annet veldig godt argument for å feire valentinsdagen: hva gjør vi ellers i februar? Vi er milevis unna neste helligdag eller noe å glede oss til.

Valentinsdagen må ikke være romantisk

Det som er viktig å huske på, er at valentinsdagen ikke bare er for kjærestepar. På denne dagen dreier det seg om mennesker vi glade i rett og slett. Det kan like godt være favorittnevøen, bestevenninnen eller en skikkelig god kollega. Valentinsdagen er til for å gi en du bryr deg om en oppmerksomhet.

For akkurat det gjør vi alt for lite. Alle liker å bli gjort litt stas på. Egentlig trenger det ikke være mer enn et håndskrevet kort. Spesielt dersom det er personer du ikke ser så ofte, fordi de bor langt borte. Men det kan gjerne være litt mer enn også da.

Du synes det er vanskelig å finne på hva du kan gi? Her er noen ideer, som ikke koster skjorta, men som likevel er til stor glede. Disse kan du gi til en god venn.

Valentingsgave rosa champagneglass
Valentinsdagsgave
rosa stoler valentinsdag
rosa førstehjelpsskrin boks til medikamenter
Rosa pute Bloomingville
rosa dørmatte valentinsdag
rosa kopp
rosa eggeglass gave til valentinsdags
Valentinstag

Når er valentinsdagen?

Valentinsdagen er hvert år den 14. Februar.

Fremdeles ikke funnet den riktige pynten for deg? Ta en titt på dette, kanskje det er mer i din gate?

Pin oss på Pinterest:

Glass:

Det er ikke fest uten et glass. Dette glasset gjør selv appelsinjuice til en fest.

Puter

En pen pute er den perfekte gaven, til alle som bor i en leilighet. Ærlig talt, enklere blir det ikke.

Dørmatte

Finnes det noe mindre romantisk enn en dørmatte? Sannsynligvis ikke, og det gjør den kanskje til den aller mest perfekte gaven til en venn, gjør det ikke?

Kulepenn

Du kan skrive til sola går ned med en reklamekulepenn, men følelsen er bare så mye bedre med en litt fin penn, som du har fått av en venn.

Kaffekopp

Klassikeren , det er ikke mer å si om den saken. Passer og gleder alltid! Valentinsdag

Puslespill

Lock-down-tidene har gitt puslespill en skikkelig opptur. Finn noen som du kan tenke deg å legge puslespill sammen med, og overrask han eller henne på valentinsdag.

Førstehjelpsskrin

Et førstehjelpsskrin er ikke noe du gir bort til jul, men til valentinsdag er detfor å vise at du bryr deg, er perfekt.

Stoler

Nå begynner vi å snakke om veldig gode venner, sånn prismessig sett. Den er heller ikke så lett å pakke inn. Men hvem ville ikke blitt glad for disse stolene?