Maison et Objet

5 favoritter fra Maison et Objet – 2020

5 favoritter fra Maison et Objet – 2020 1800 1200 Parsley of Happiness

Messesesongen 2020 er i gang for fullt. Maison et Objet i Paris er en av de store hotspotene når det gjelder interiør, så der må vi jo være. Her er de mest spennende trendene:

Juhu! Messesesongen er i gang:

5 favoritter fra Maison et Objet – 2020

Messesesongen 2020 er i gang for fullt. Maison et Objet i Paris er en av de store hotspotene når det gjelder interiør, så der må vi jo være. Her er de mest spennende trendene:

Hummer uten kanari

Nei, her snakker vi ikke om det franske kjøkkenet, for da ville det ha hetet ”Hummer i smør og hvitløk”. Ideen som Lorena Canals satte ut i verden for noen år siden, har resten av interiørbransjen tatt inn i varmen som sine egne, og oppdratt til en liten sjarmør: hummeren:

 

Maison et Objet trend hummer

Sphere-Inter Foto: Trine Saurstroe

Ikke i kjelen, men 100% vegansk som mønster på alt som er å finne i hjemmet og den ser bare så tøff ut!

Tallerken med hummerdekor

Arcucci Foto: Trine Saurstroe

Strisekkstoff

Naturlige stoffer i naturlige farger

Vel, det er på tide å kalle en spade for en spade. Her er det snakk om kopphåndklær. Trenden som du finner absolutt overalt dreier seg i stor grad om kopphåndklær, men også sengetøy, putevar og andre håndklær. Ikke så veldig sexy? Clouet ligger i naturlige stoffer i naturlige farger selvfølgelig helst med naturlig opphav.

Og resultatet? Kjempenydelig, rett og slett. Disse stoffene og fargene er blitt skikkelig stuerene og er ikke lengre bare for bonderomantikere og øko-berter. De har definitivt inntatt en fast plass i både minimalistiske og moderne hjem. Hurra!

Rustikalt kjøkkenensemble

Denne kjøkkenbenken fra nkuku er bare til å blid glad og varm om hjertet av. Naturlig, rustikal og helt fri for fremmedelementer som også går under tilnavnet ”moderne”.

rustikal kjøkkenbenk

Foto: Trine Saurstroe

Dersom dette ikke hadde vært en messestand, kunne jeg godt tenke meg å flytte inn her.

1001 Dekoideer

Men en av de største standene på messen har ikke J-Line spart på kruttet når de laget nærmest en innredningsfornøyelsespark for gjestene. Høydepunktet var det godt skjulte ”easteregget” på siden med et lite orientalsk innredet rom.

Orientals interiør på Maison et objet

Foto: Trine Saurstroe

Denne stilen har en viss sol og sommergaranti. Men synes du det blir for mye av det gode, kan du like godt kombinere enkelte gjendstander med boho- eller ethnostilen. Det er kanskje mindre vanlig, men like stilig, dersom du kombinerer de med en rustikal eller glamorøs stil.

Det er ikke mykt – det er plastikmykt

Hjemmetekstiler av resirkulerte flasker

Foto: Trine Saurstroe

Recycling, upcycling, økologisk og biologisk, det er bærekraftig som gjelder. Dette kunne ha vært kjenningsmelodien for hele messen. Men ikke en sånn kjenningsmelodi, som du har gått skikkelig lei av, men en sånn som du har som ringetone på telefonen, vekkerklokken og øverst på spotifylista di. Den av de største favorittene med dette temaet var produktene til Weaver Green, som er 100% laget av gamle plastflasker. Det er blitt mye mykere og hyggeligere å redde verden.

Foto: Weavergreen.com