Barbie Pink Designer Møbel

Milano i rosafeber – ikke bare Barbie som elsker pink

Milano i rosafeber – ikke bare Barbie som elsker pink 1920 1081 Parsley of Happiness

Milano i Barbie-feber:

De fineste rosa nyhetene fra Salone del Mobile

Som de fleste av oss, er også Milano blitt bitt av Barbie-basillen som alle andere. Det er fremdeles interiør-kamuflasjefarger som gjelder, men de fleste interiørmerker flasher med minst en gjenstand som skiller seg ut. Og fargen? Barbie-Pink! 🩷 

Hvor Barbie går, følger pink!

Sånn personlig, vet jeg ikke helt hva jeg skal mene om den nye Barbie-filmen. Jeg må innrømme, jeg har ikke sett den en gang, men er dette en film vi trenger?

Uansett om dette er noe vi har ventet på eller ikke, filmen har gjort meg personlig en kjempetjeneste. Nå er alle i Barbiepink-feber, og det er mye kortere mellom hvert rosa sukkersjokk på messen, og jeg elsker det!

Pink Lampe

Jelly Lamp fra Mobi

Selv om det bare en er splash of colour, er det kanskje den fineste pink-splashet du har i huset. Og ofte er dette alt du trenger.

Jelly Lamp fra Mobi  har et superelegant og moderne design, men rosafargen gjør den bare så edgy. Et lite stykke Barbie hører hjemme i ethvert hjem.

Lampe Barbie Pink Fot Designer Møbel
Foto: MOBI
general

Det perfekte Barbie-kaos

Rumbler fra Poltronova

For å være helt korrekt, så har ikke Poltronova designet Rumbler svevende på en rosa sky av inspirasjon etter de så Barbie-Filmen. I hvertfall ikke den siste filmen. Rumbler ble designet i 1967 av Gianni Pettena. Barbie ble «født» som 19-åring (alt dette blir veldig forvirrende) i 1959.

Bildene av sofaen er kanskje på den eksentriske siden, men gir et klart bilde hvordan sofaen fungerer. Riktig sammenlagt som et puslespill, er den en helt en kvadratisk flate du kan sitte på. Men du kan også legge putene helt etter smak og behag og behov. Endelig noen som har forstått hvor krevende en TV-kveld kan være.

Barbie Pink Designer Møbel
Foto: Poltronova
Sofa flat rosa
Foto: Poltronova
Barbie Pink Sofa Designer Møbel
Foto: Poltronova

100 rosa roser

Diavoletti fra Cappelini

En vase og en pyntegjenstand i ett. Du trenger egentlig ikke blomster en gang, vasen er et one-man-show om du vil.

Den finnes i tre forskjellige farger, men for ikke å komme skeie for langt vekk fra temaet så tidlig på listen, har jeg bare bilder av den rosa.

Men dersom du hopper over til Cappelini så kan du se alle andre fragene. Men kom tilbake igjen da, for det er mye mer Barbie-Pink å se.

Barbie Pink Designer Vase
Foto: Cappelini
Barbie Pink Designer Møbel Vase med ansikt
Foto: Cappelini

Rosa speil på veggen der

Ultrafragola fra Poltronova

Speil og lampe i et er alltid en god idé, er den Barbie-pink i tillegg, har du en sikker vinner. Dette ser ut som noe Barbie selv ville like. Glossy plastikk, runde lekne former, og mange nyanser av rosa – det er nesten så jeg forventer å se Mattel-logoen et sted. Men det gjør jeg nok ikke. For denne speilen er designet av Ettore Sottsass for Poltronova, allerede i 1970.

Hva kan jeg si? Er det bra nok for Barbie, er det bra nok for meg.

Speil lampe bølget Barbie rosa
Foto: Poltronova
Barbie Pink Designer Møbel
Foto: Poltronova
Speil med lampe rosa speil
Foto: Poltronova

Life in plastic, it’s fantastic

AI, Venice, Louis Ghost, Masters, Ero/s fra Kartell

Kartell viser mest dedication til Barbie-trenden av alle. Ikke bare har de kastet deg på rosa-bølgen, men de har i tillegg samarbeid med Matell laget en ny kolleksjon av kjente og kjære modeller i Barbie-pink! De finnes til og med som miniatyrmodeller. Her har de gjort alt riktig, en “match made in Heaven!”.

Rosa stoler Plastik stoler barbie miniatyrstolre
Foto: Kartell
Barbie Pink Designer Møbel
Foto: Kartell
Ghost Kartell stil rosa gjennomsiktig stol
Foto: Kartell

Mix og Match

Bindoo fra altreforme

Etter en liten omvei i de fornuftiges rekker, er vi tilbake tilbake til glossy, lekent og fremfor alt skikkelig Barbie-pink igjen. Bindoo-speilene fra altreforme kommer riktig nok i alle farger og fasonger, men knallrosa er et gjennomgående tema. Speilene i Bindoo-serien kommer i i tre forskjellige geometriske former, og disse igjen er tilgjengelig i flere fargekombinasjoner. Alle har minst en langside på 60 cm slik at de kan kombineres etter eget ønske som et veldig enkelt puslespill, og bli en hel veggdekorasjon til slutt.

Barbie Pink Designer Møbel
Foto: altreforme
Foto: altreforme
Foto: altreforme

Garden Barbie

Soletto fra MY YOUR

Barbie elsker et godt hageparty, og det gjør vi også – og tydeligvis også de som designer møbler. Så denne listen hadde ikke vært komplett uten passende hagemøbler. Og utvalg er det nok av. Fin favoritt er denne solsengen Soletto fra MY YOUR.

Dobbel solseng med soltak, for maksimal resort-feeling i din egen hage. Med nok plass for din egen Ken.

Barbie Pink Designer Møbel
Foto: MY YOUR
Foto: MY YOUR
Foto: MY YOUR

Alt annet enn en wallflower

Elitra fra Acerbis

Jeg ser på dette sideboardet og vet allerede hvordan den kalde, speilglatte overflaten føles under fingrene. Herlig. De runde hjørnene og den glossy overflaten er  interiøverdenens svar på et skikkelig godt stykke sjokolade eller skinnende nye pumps! En drøm – for forskjellige prisklasser, selvfølgelig.

Den som mener at pink bare hører hjemme på jenterommet, kan bare tenke om igjen.  Selv om vi fremdeles er rosa og sukkersøt, er vi kommet godt ut av barnerommet. Elitra er et klassisk og voksent møbel, som oser av eleganse og upper-class. Den er dronningen av stuen uten en gang å prøve.

Foto: Acerbis
Foto: Acerbis
Foto: Acerbis

My boy! Lollipop

Tapet og assesoirer fra altreforme

Vi tåler en til, før vi  forlater Barbie-World. Glem alt du har sett de siste årene av beige, greige, natur, sand, eik og alle andre farger. Selv om dette er skikkelig fine farger, la oss være ærlige, de ligner på barnegrøt og får ikke én eneste endorfin i omløp.

Ikke hos altreforme nei, de får fart på endorfinene før de kommer ut av senga. Her spraker det av 80-tallsfarger, Barbie-Glam og hvis du lukker øynene hører du «Holida-hay – Celebre-hayt» av Madonna i de fjerne. Ikke nok med at møblene er i skinnende blank Barbie-pink aluminium, men du får passende tapet til også! Her tar de Barbie til et helt nytt nivå. Men herregud så deilig det hadde vært, om alle hadde hatt så mye mot!! Så dere den Chupa Chups-dekor-kjærligheten?

Foto: altreforme
Barbie Pink Designer Møbel
Foto: altreforme
Foto: altreforme

I´m a barbie girl

Jeg ser ingen grunn til å ikke følge trenden, elsker pink! Jo pinkere – desto bedre. Du har det ikke mer morro enn du lager selv!

Har du lyst på flere nyheter fra Milano? Hva med dette:

Flowerpower på badet – slik skal vasken se ut nå

Vær kreativ så lenge!

Barbie Stol Kartell Pink
Foto: Kartell

Kjapp reiseguide til Long Island – Bahamas

Kjapp reiseguide til Long Island – Bahamas 1920 720 Parsley of Happiness

Du vet at det finnes en Long Island i nærheten av New York et sted, men du kjenner ikke til en en lang øy i Bahamas? Ikke så rart kanskje,…

Januarsalget julepynt

Dette kan du trygt kjøpe på januarsalget

Dette kan du trygt kjøpe på januarsalget 1200 801 Parsley of Happiness

Gjør noen kupp i januar: Dette kjøper du på januarsalget Tilbudene kommer inn fra alle kanter, den ene restvaren etter den andre, bare skrot. Men det er et par ting…

Bilder på treplate

Den beste måten å henge opp bilder på

Den beste måten å henge opp bilder på 2560 1440 Parsley of Happiness

Du vil lure på hvorfor du ikke har tenkt på dette før. Henge opp bilder uten bormaskin, eller med bormaskin uten skruer, eller kanskje en hel vegg med selvklebende kroker? Her er den raskeste og enkleste måten å henge opp bilder på, som garanterer at det også blir fint.

Bled Vila Bled

Reisedagbok full av interiør: Romantik ved sjøen Bled i Slovenia

Reisedagbok full av interiør: Romantik ved sjøen Bled i Slovenia 900 1200 Parsley of Happiness

Mange vil ikke rykke på øyenbrynene engang, når jeg sier Bled eller Bledsjøen. Men ser de bildet med kirka på den lille øya midt i innsjøen, nikker de fleste «Å, der ja!»