Millennial pink

Millennial pink – En farge er blitt voksen

Millennial pink – En farge er blitt voksen 2040 1360 Parsley of Happiness

Tusenårsskille har fått oppkalt ganske mye etter seg. Foruten massevis av bygninger og parker, fikk det sitt eget operativ system, kanskje en av de mindre ærefylte, i Wien har det faktisk sitt eget shoppingsenter, og vi får ikke glemme en hel generasjon av millenials. Men det skulle altså gå nesten to tiår før det fikk sin egen farge. Millennial pink

Millennial pink:

Millennial pink – En farge er blitt voksen

Foto: urbanears.com

 

Tusenårsskille har fått oppkalt ganske mye etter seg. Foruten massevis av bygninger og parker, fikk det også sitt eget operativ system, kanskje den minst ærefylte navnebrore, men likevell. I Wien har det fått sitt eget shoppingsenter, og vi får ikke glemme en hel generasjon av millennials. Men det skulle altså gå nesten to tiår før det fikk sin egen farge; Millennial pink.

Foto: Sketch, London

Hva er millennial pink?

Gode ting tar tid. Millennial pink er en blanding av lys pastellrosa og det vi før ville kalt gammelrosa med et hint av aprikose og lakserosa. Rosafargen har virkelig blitt voksen. Etter å ha vært igjennom faser som baby rosa, hello Kity rosa, gammelrosa og neon pink for å nevne noen, er rosa blitt elegant og sofistikert, som en voksen dame, eller god vin. Velg den varianten du foretrekker.

 

Foto: MaisonsduMonde.com

Ikke bare for jenter

Det er ikke bare motedesignerne, som har fått dilla på denne fargen, i interiørmiljø er den like hot.

Rosa har flyttet ut av soverommet og  blitt stueren. Dersom restauranten Sketch i London blir litt for mye av det gode, finnes det mye fint dekor, som puter, vaser eller pynteting, som bare gir  en fargeklatt. Fargen er veldig fin å se på, og kan i tillegg være praktisk. Både elektronikk- og sportsutstyrmerker har lansert produkter i millennial pink.

Det er jo snart sommer, hvorfor ikke freshe opp balkongen eller terassen med litt sukkersøt? Du trenger ikke i en trehytte på Bahamas for at det skal passe.

Foto: Kettal.com