mine-favouriter-fra-salone-del-mobile-2018

Mine favoritter fra Salone del Mobile 2018

Mine favoritter fra Salone del Mobile 2018 2080 1558 Parsley of Happiness

Strålende vårsol og sommerlignende temperaturer var ingen grunn til å unngå messehallene i Milano sist uke. Proppfull av inspirasjon har jeg gledet jeg meg som en unge til å lage en liste over noen av mine favoritter fra Salone del Mobile 2018. Enjoy!

Mine favoritter fra

Salone del Mobile

Strålende vårsol og sommerlignende temperaturer var ingen grunn til å unngå messehallene i Milano sist uke. Det gikk som alltid mye på stoler og modulsofaer, men det var mer enn nok av andre herlige nyheter også.

Med alle inntrykkene fremdeles friskt minne, har jeg gledet jeg meg som en unge til å lage denne listen. Proppfull av inspirasjon ville jeg sette sammen en usensurert liste av noen mine interiør favoritter fra Salone del Mobile.

Men nå angrer jeg litt, for uansett hva jeg gjør, så ser listen heller tafatt ut, sammenlignet med messen selv. Men gjort er gjort. Her er en kort, men viln blanding av møbler og andre produkter, uten at det er lagt vekt på rom eller hva det passer til. Enjoy!

Hva syns du, har jeg valgt riktig?