Ikke et vaskerom uten håndklehenger

Ikke et vaskerom uten håndklehenger 1536 2048 Parsley of Happiness

Hva er det første møbelet du tenker på når du hører «vaskerom»? Ja, ikke sant? Jeg også! Håndklehenger. Håndklehenger

Denne artikkelen gikk online etter et samarbeid med www.handtuchhalter.de

Joda, vaskemaskin og tørketrommel var viktige de også, men jeg de gjør meg ikke så veldig inspirert liksom.

Planleggingen av et rom begynner ofte med en enkel ide. Det kan være et møbel, en farge, en følelse, en tapet, ja hva som helst egentlig. Deretter innreder jeg hele rommet rundt denne ideen. På det nye vaskerommet vårt var det håndklehengeren.

american farmhouse vaskerom intending
Foto: ParsleyofHappiness.com

Kjempeforelska i denne ideen

Jeg er bare så forelska i denne håndklehengeren fra http://www.handtuchhalter.de . Til og med lenge før jeg hadde bestemt meg for å pusse opp dette rommet, hadde jeg den på radaren. Den var på denne mentale liste over ting jeg en gang må integrere på et rom..

Så når det faktisk kom til den dagen at jeg kunne begynne å planlegge, var dette det første jeg tegnet, og resten av innredningen bare falt naturlig rundt. Så da kom jeg og handtuchhalter.de frem til at det måtte vi gjøre sammen.

Vaskerom landlig stil
Foto: ParsleyofHappiness.com

Et must på vaskerommet

Et tørkestativ er noe du bare må ha på vaskerommet. Selv om du har tørketrommel eller større tørkestativ et annet sted, trenger du noe å henge håndklær, kluter og så videre på.

Du kan velge hvilket som helst tørkestativ som gjør jobben, eller du kan velge et tørkestativ som i tillegg er utrolig dekorativt og setter sitt preg på rommet.

Håndkleholder Vaskerom Innredning
Foto: ParsleyofHappiness.com

Ikke la deg lure av det pene designet

Dette stativet er laget av hvitlakkert treverk og har den umiskjennelige «farmhouse»-stilen. Designet er ikke overdrevet, men har et par detaljer, som gjør den litt mer «landlig». Ryggen har smale panelfjøler og den en ekstra utgående kanten oppe og nede, gjør det mer elegant enn et vanlig hvilket som helst håndklehenger.

Selv om du ikke innreder i landlig stil, er det ingen grunn til å  avskrive tørkestativet helt. Den hvite lakken og et langt fra overdådig design, gjør det enkelt å kombinere det med mer minimalistiske stilretninger som moderne skandinavisk, mediterransk eller beachstyle.

Stativet er 51,5 cm bredt, til sammenligning så er kjøkkenbenken som regel ca. 63 cm fra veggen. En komfyr er vanligvis 60 cm x 60 cm. Dette gir mye tørkeplass, For dere som er glade i tall, betyr dette 2,6 m tørkelengde!

Likevel er den bare 7 cm dyp når den er slått inn. Det er ikke stort mer enn litt solid veggpynt.

Tørkestativ i tre
Foto: ParsleyofHappiness.com

Ikke bare på vaskerommet

Jeg har hengt min på vaskerommet, men det er jo veldig tradisjonelt og lite originalt av meg. Den fungerer også godt på kjøkkenet, enten som håndklehenger, selvfølgelig. Men du kan også henge opp dekorative veggtepper eller kjøkkenutstyr, da gjør den seg godt som veggpynt.

På badet kan du bruke den til både håndklær og klær du ønsker å bruke en gang til. I gangen egner den seg perfekt til skjerf eller solbriller.

Da må jeg begynne med klesvasken, kom innom snart igjen. Det vil komme flere artikler fra tipps og ideer fra vaskerommet snart.

Ikke glem å ta en tur over til www.beadboard.de heller. Handtuchhalter.de har ikke bare tørkestativ, men også nydelige brystpanel.

Håndklehenger
Foto: ParsleyofHappiness.com

Vær kreativ så lenge!

Vaskerom i landlig stil country cottage farmhouse
Foto: ParsleyofHappiness.com

Naturlig påskepynt du lager selv: Friske gulrøtter som påskepynt

Naturlig påskepynt du lager selv: Friske gulrøtter som påskepynt 1371 1920 Parsley of Happiness

Gleden over vinteren er redusert fra «Åh, så magisk det er når snøen faller» til «!#$)Q#%! Nå snør det igjen!». Ja, nå er påsken og våren rett rundt hjørnet. Jeg har begynt å tenke på årets påskepynt.

Påskehare grønn

Brette påskehare av servietter

Brette påskehare av servietter 857 1200 Parsley of Happiness

Det er lite som skal til for å gjøre det påskete i hjemmet. Bretter du en serviett til en påskehare, er du godt på vei. Her er hvordan:

selvlaget påskepynt enkel påskepynt med barn

Påskepynt i siste liten: hvordan du jukser deg til selvlagd påskepynt

Påskepynt i siste liten: hvordan du jukser deg til selvlagd påskepynt 1050 700 Parsley of Happiness

Du har fremdeles ikke laget påskepynt? Vel det er alt annet enn en optimal situasjon, men dette greier vi. Jeg forklarer deg påskepyntens tre grunnpilarer og hvordan du kan jukse deg til selvlaget påskepynt.

Lage julekurver i filt

Lage julekurver i filt 1440 1920 Parsley of Happiness

Det er ikke jul før julaften, men hvem vil vente så lenge? Med julepynten kan du begynne i god tid. Som å lage julekurver eller julehjerter