glamping

Reisedagbok full av interiør: Let´s go glamping

Reisedagbok full av interiør: Let´s go glamping 900 1200 Parsley of Happiness
Jeg har bare hatt sååååååå lyst til å prøve gl(amour-c)amping i så lang tid nå. Her har de ikke telt, men kjempedigge campinghytter og jeg får sjokolade til frokost. Det er nok for meg: glamping: ✔️

Denne artikkelen innholder såkalte Affiliate-Links. Det betyr at dersom du klikker på en sånn link, kan der hende at jeg mottar en provision fra produsenten. Dette endrer imidlertid ingenting for deg.

Jeg har bare hatt sååååååå lyst til å prøve gl(amour-c)amping i så lang tid nå. Jeg har til og med planlagt det et par ganger, men så har jeg måtte prioritere på nytt og endre planene. Helt til nå.

glamping hytter
Dette er utsikten fra glampinghytten vår. Helt greit for meg Foto: ParsleyofHappiness.com

Hva er glamping?

Dersom du ikke er helt sikker på hva du skal forestille deg når du hører glamping, kan du tenke på filmen Bridget Jones’ Baby: Alle gode ting er tre. I begynnelsen av filmen er hum på festival sammen med Ed Sheeran og McDreamy og de sover i glamping telt. Store telt,tepper på gulvet, ordentlige møbler og en skyhøy bohofaktor.

Glampingtrenden har etablert seg godt enn så lenge, og i mellomtiden har det poppet opp glampingplasser over hele Europa. Bare jeg har liksom ikke rukket det enda.

Foto: ParsleyofHappiness.com
glamping hytter i Slovenia
Foto: ParsleyofHappiness.com
glamping
Foto: ParsleyofHappiness.com

Glamping 

Denne gangen kommer jeg i hvertfall et kjempe skritt i riktig retning. På luxus glampingplassen

Chocolate Village by the River

i nærheten Maribor har de ikke disse store teltene, men kaller seg likevel glampingplass og har kjempedigge «campinghytter» om jeg i det hele tatt kan kalle de det. Noen av de (som vår) står til og med på stylter, og ærlig talt, hvem vil ikke overnatte i et trehus?? Det er nok for meg: glamping 

!

glampinghytte med utsikt
Hvem vil vel ikke bo i trehus? Foto: ParsleyofHappiness.com
camping hytte interiør trendy
Ikke mange kvadrat, men faktisk alt du trenger Foto: ParsleyofHappiness.com
camping dusj
Foto: ParsleyofHappiness.com

Bare kort vei til himmelen

Her dreier seg alt om sjokolade, jeg får til og med sjokolade til frokost, i alle former: sjokoladecroissant, sjokoladejoghurt, sjokoladepålegg, kakao… Skulle jeg dø nå, er det i hvertfall ikke lang vei til himmelen!

sjokolade croissant til frokost glamping
Sjokolade i alle former Foto: ParsleyofHappiness.com
clamping breakfast utendørs
Frokost er etter sigende det viktigste måltidet på dagen. Foto: ParsleyofHappiness.com

Let's go glamping !

Foto: ParsleyofHappiness.com

Hva er glamping?

Glamping er et akronym for glamour og camping. Dersom du ikke er helt sikker på hva du skal forestille deg når du hører glamping, kan du tenke på filmen Bridget Jones’ Baby: Alle gode ting er tre. I begynnelsen av filmen er hum på festival sammen med Ed Sheeran og McDreamy og de sover i glamping telt. Store telt,tepper på gulvet, ordentlige møbler og en skyhøy bohofaktor. Glampingtrenden har etablert seg godt enn så lenge, og i mellomtiden har det poppet opp glampingplasser over hele Europa.

Reisedagbok full av interiør: Kinderegget Rab – tre byer i en

Reisedagbok full av interiør: Kinderegget Rab – tre byer i en 900 1200 Parsley of Happiness

Gamlebyen i Rab er liksom tre byer i en – Monaco, «Syden» og Roma. Og alt dette skjer innen mindre enn 100 meters omkrets. Dette er identitetskrise på høyt plan.

Bled Vila Bled

Reisedagbok full av interiør: Romantik ved sjøen Bled i Slovenia

Reisedagbok full av interiør: Romantik ved sjøen Bled i Slovenia 900 1200 Parsley of Happiness

Mange vil ikke rykke på øyenbrynene engang, når jeg sier Bled eller Bledsjøen. Men ser de bildet med kirka på den lille øya midt i innsjøen, nikker de fleste «Å, der ja!»

Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel on the island of Rab.

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia 900 1200 Parsley of Happiness

Vi spiser ute på terrassen i skyggen av store oliventrær. Mine grønne fingre tviler på et dette faktisk er oliventrær, men de samme fingrene greier ikke å holde liv i brennesle en gang, så la oss da dette med en klype salt.

glamping

Reisedagbok full av interiør: Let´s go glamping

Reisedagbok full av interiør: Let´s go glamping 900 1200 Parsley of Happiness

Endelig kan jeg prøve glamping. Her har de kjempedigge campinghytter og jeg får sjokolade til frokost. Det er nok for meg: glamping: ✔️

Pin oss på Pinterest: