Shop-the-look

Shop the Look: maritimt soverom i coastal look

Shop the Look: maritimt soverom i coastal look 1920 2560 Parsley of Happiness

Når jeg pusser opp et rom blir jeg ofte spurt, – hvor finner du alt??? Etter mange år har jeg faktisk plukket opp et par godt skjulte gjemmesteder,

Denne artikkelen innholder saukalte Affiliate-Links. Det betyr at dersom du klikker på en sånn link, kan der hende at jeg mottar en provision fra produsenten. Dette endrer imidlertid ingenting for deg.

Når jeg pusser opp et rom blir jeg ofte spurt: hvor finner du alt???

Etter mange år har jeg faktisk plukket opp et par godt skjulte gjemmesteder, som jeg kanskje vil røpe her en eller annen gang. Men det virkelige riktige svaret på dette spørsmålet er: tid. Masse leting og masse tid. Det tar utrolig lang tid å finne akkurat de riktige tingene, og som regel er de ikke å finne i en og samme butikken. Dette høres logisk ut, men er hvem har tid til sånt? Bare slapp av, jeg kan hjelpe deg litt.

Jeg har laget en shop-the-look-guide for et rom i maritimt, coastal stil, slik at du kan spare tid:

Shop-the-look: Soverom

Shop-the-look Schlafzimmerideen

Lexington Bettwäsche Schlafzimmerideen

Shop-the-Look: Dagseng

maritimt soverom, coastal,

So hell was das Zimmer schon lange nicht mehr Foto: Parsley of Happiness-

Shop-the-look skandieren boho

Flere bilder og mer informasjon om dette rommet finner du her:

Før og etter bilder: Det nye maritime gjesterommet vårt er ferdig!

Pin oss på Pinterest: