Trendwatching in Chicago: Her er restaurantene med det lekreste interiøret

Trendwatching i Chicago: Her er restaurantene med det lekreste interiøret

Trendwatching i Chicago: Her er restaurantene med det lekreste interiøret 1200 800 Parsley of Happiness

Trendwatching i Chicago: Chicago er et design- og arkitekturparadis! Trenger du ny inspirasjon er det hit du må reise. Jeg var der i forrige uke og har satt sammen en kjapp liste over de kafeene og restaurantene med det lekreste interiøret. Dette er det verdt å se.

Trendwatching i Chicago:

Disse restaurantene i Chicago har det lekreste interiøret

Trendwatching i Chicago: Chicago er et design- og arkitekturparadis! Trenger du ny inspirasjon er det hit du må reise. Etter flere reiser til Chicago og har satt sammen en kjapp liste over de caféene og restaurantene med det lekreste interiøret. Dette er det verdt å se.

For trenger du inspirasjon til å pusse opp hjemme, i butikken din, caféen eller kontoret ditt? Begynner du å bli litt lei av de fargene alle har for tiden? Jeg var i Chicago i forrige uke, egentlig bare for å samle inspirasjon for meg selv, men hvor egoistisk er ikke det liksom og hva har man venner til? Jeg deler selvfølgelig gjerne. Chicago er som en eneste stor inspirasjonskilde. Her er det designideer, arkitekturhighlights og interiørinspirasjon hvor du enn går. Spesielt restaurantene og kafeene, de får meg til å slå et godt gammeldags hjul for interiøret. Det er som Pinterest, bare ekte.

Her er restaurantene med det lekreste interiøret

Cabra Cevicheria

, 200 N Green Street, Chicago, IL 60607

Ikke bare er dette den hotteste restauranten i Chicago akkurat nå, men er også den restauranten med det lekreste interiøret. Dette er urban jungle møter boho, men alt veldig naturlig og harmonisk.

Dette fargekartet kan du ta over slik som det er og bruke det i hvilket som helst rom. Det passer uansett.

"<yoastmark

Flora Fauna

, 11 W. Illinois St, Chicago, IL 60654

Her er det deilige mørke farger og urban jungle for alle pengene. Både lampene og plantene som henger fra taket og de to påfuglstolene ved vinduene skriker av jungle og regnskog. Gylne gullfarger og treverk i ulike nyanser gjør det likevel varmt og koselig.

Denne stilen må du ta på alvor. Ettersom fargene er så mørke i seg selv, må du se til at du har nok lyskilder enten i form av naturlig lys eller lamper. Jeg ville nok bruke stilen i en stue, gang, en klesbutikk eller som her, i en restaurant.

"<yoastmark

Park & Field

, 3509 W Fullerton Ave, Chicago, IL 60647

Her er blir det lysere igjen, stilen er blanding av industristil, sportsbar og sigarrom. Ute på terrassen har du tillegg coastal og hampton. Innredningen er gjort av kona til eieren av restauranten, god jobb, sier vi! Denne stilen ser ut som om du har gått en runde på loppemarked og satt sammen hva du fant. Men det er dessverre litt vanskeligere enn det. Tenk deg om, når var siste gang du var på loppemarked og fant en grønn, en rød og en svart chesterfield sofa og en gammel skåringsklokke fra en sportsarena og i tillegg termoser i matchende farger?!?!? Ja, jeg tenkte meg deg. Det skjer nemlig aldri. Dette krever planlegging og kanskje litt flaks. Men enten det er fra loppemarked eller ikke, men når du får det til, er det en sikker vinner for alle.

Denne stilen kan du bruke i alle rom, spesielt stilig er den på et møterom på kontoret. Slik er du sikker på å heve firmaet ditt ut av mengden. Bruker du gamle garderobeskap i metall, passer den både på kjøkkenet, i gangen og på soverommet også.

 

Beatnik on the River

, 180 N. Wacker Drive, Chicago, IL 60606

Det skal en real porsjon mot til for å våge denne silen! Men Beatnik har våget og vunnet. Dette er etno-stilen på sitt beste, med alle de sterke fargene du kan forestille deg, uten å virke glorete. Eller kanskje så virker det glorete, men så elegant og lekkert glorete, at vi helt glemmer at ordet glorete egentlig ikke er veldig positivt ladet.

Denne stilen blir bare bedre jo mer du våger. Men lag et fargekart først. Dette kartet kan og bør ha mange sterke farger, men de må likevel harmonere. Her er alle jord/høstfarger. Begynner du med denne stilen, må du nesten ta den helt ut og la hele leiligheten være fargerik. Eventuelt kan du kombinere den med noen rom i boho-stil eller retro. Men det vil føles litt rart, dersom alle de andre rommene er minimalistiske eller skandinaviske og så kommer et rom i denne stilen. Men bare prøv alt og ha det gøy! En butikk eller en kaffe i denne stillen skaper oppsikt, det er sikkert.

"<yoastmark

Goddess and The Baker

, 225 N. LaSalle, Chicago, IL 60601

Ikke turkisfarget nå igjen! Jeg kan forstå om du tenker sånn. Vi har sett veldig mye av denne fargen i nesten et tiår nå, men jeg synes ikke vi skal avskrive fargen av den grunn, spesielt når den kombineres med en over gjennomsnittet god frokostkaffe. Og sammen med dette sammensuriet av ulike typer fliser, virker fargen og rommet både oppkvikkende og koselig på samme tid. Men du må for all del ikke overse den mintgrønn kaffemaskinen på disken. Hvor herlig er den, liksom?

Men la oss glemme fargen en stund. Du kan jo godt velge en annen farge også, denne stilen er jo mye mer en turkis. For her er det fem deler rockabilly blandet med 2 deler industri og en del vintage. Resultatet av disse «gamle» ingrediensene er både friskt og moderne, men ikke helt uproblematisk. Det er ikke lett å kombinere med tepper og puter og annet dekor i myke stoffer med denne stilen. Du er på en bedre vei, dersom du tenker skinn (gjerne uekte) og vinylgulv. Et kjøkken eller gjestetoalett i dette interiøret er en sikker vinner. Men en kantine, cafe eller resepsjon fungerer, som du ser, også utrolig godt.

"<yoastmark

Siena Tavern

, 51 W Kinzie, Chicago, IL 60654

I følge restauranten selv, er ikke dette bare en restaurant med fint interiør å se på, men også et sted til å bli sett. Her kommer angivelig stadig vekk kjente personligheter for å nettopp se og bli sett. Om dette stemmer, vet ikke jeg. Jeg var sulten og synes dette interiøret fortjener en plass på listen uavhengig av de andre gjestene.

Denne restauranten representerer alle restaurantene som ikke har gått for lyst, lett og friske farger. Det er mange restauranter som bruker mørk grønn, mørk indigo og svart, men det er ikke mange restauranter som er så mørk som denne. Her er svart den dominerende fargen, kombinert med gull, metall og mørkt skinn. Mørk industristil blandet med myke chesterfieldmøbler og umiskjennelige detaljer av Art Deko. Yes, Art Deko is back!

Trendwatching i Chicago

Booking.com

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia

Reisedagbok full av interiør: Under oliventrær e.l. på Rab, Kroatia 900 1200 Parsley of Happiness

Vi spiser ute på terrassen i skyggen av store oliventrær. Mine grønne fingre tviler på et dette faktisk er oliventrær, men de samme fingrene greier ikke å holde liv i brennesle en gang, så la oss da dette med en klype salt.

Brera Nydelig Gater Interiør

Brera – Milanos designerhjerte

Brera – Milanos designerhjerte 1920 2560 Parsley of Happiness

Dersom Milano er hjertet av designerverdenen, så er Brera høyre hjertekammer. Her finner du de største av de største.

green tiles urban jungle cafe

De mest instagram-vennlige Caféene i Pilsen

De mest instagram-vennlige Caféene i Pilsen 1920 2321 Parsley of Happiness

Pilsen har gått fra grå og trist til supertrendy, kafeene inklusive. De mest instagram-vennlige cafeene i Pilsen med absolutt Liker-garanti

Slik lykkes du med fine bilder på café

Slik lykkes du med fine bilder på café 1536 2048 Parsley of Happiness

Du sitter på en kjempefin café, dette må jo deles, vi har jo tross alt 2021. Men så blir ikke bildene så fine som café egentlig er? Helt vanlig, men det er enklere enn du tror å få fine bilder på café. Her er mine beste tipp for hvordan får mer «Liker» for dine bilder.

Fineste Restaurantente i Chicago
Fineste Restaurantene i Chicago
Trendwatching in Chicago