La oss være kreativ sammen

Dette vil jeg gjerne hjelpe deg med:

Min favorittsetning når jeg møter nye mennesker er: «la og gjøre noe sammen!» Det finnes da ikke noe finere enn det? Dere har et produkt, jeg har ideer og mine kanaler. Det må bare bli bra.

Jeg tok både fransk, tysk og spansk på videregående, også var jeg ikke spesielt skoleflink i språk en gang. Men jeg ville ut i verden, koste hva det koste ville. Siden den gang har hele verden har vært din lekeplass og språkkunnskapene har det også blitt en ordning på. Nå har jeg jobbet som oversetter på freelancebasis nesten like lenge, med fokus på interiør, hjemmesider, internetthandel og teknikk.

Et lite kontinent men en verden av forskjeller. Slik føles det når en skandinaver jobber i det tyskspråklige delen av Europa. La meg være deres øyne og ører i Europa.

kre|ativ: nyskapende, idérik

– [ha kreativ sans / en kreativkunstner]

Er det dette du har lett etter?

Så bra!  Ta kontakt her: