skrivebord på stua - enklere enn du tror

Skrivebord på stua – enkle løsninger – maksimal effekt

Skrivebord på stua – enkle løsninger – maksimal effekt 1080 1350 Parsley of Happiness

Enkle løsninger – overraskende effekt:

Skrivebord på stua

Denne artikkelen innholder såkalte Affiliate-Links. Det betyr at dersom du klikker på en sånn link, kan der hende at jeg mottar en provision fra produsenten. Dette endrer imidlertid ingenting for deg.

So what om du ikke har et eget kjempestort, eget hjemmekontor! Det er ikke størrelsen eller rommet det kommer an på. Men hvor smart og fint skrivebordet ditt er. Da kan et skrivebord på stua til om med blir blikkfanget.

Back to school!

Kan vi bli for gamle til glede oss til skolestart? Alle foreldre der ut vil skrike «N-E-I» av full hals til dette spørsmålet.

Til alle oss andre vil jeg bare klarlegge litt: jeg mener ikke akkurat skolestart med lekser, pugging, prøver og sånn. Jeg mener høst og timer tilbrakt i bokhandelen. Jeg mener den tiden når vi etter en lang sommer er mer innendørs igjen, med pledd og sterarinlys. Og jeg mener den tiden når vi skal få alt på stell igjen, med et ryddig skrivebord fylt med nye skrivesaker, pumkin pie latte og masse optimisme og motivasjon.

Ok, så det siste om optimisme og motivasjon kan sikkert diskuteres, men høst, nye skrivesaker og god kaffe, yep, det vi kan glede oss til/over livet ut.

Skrivebordet holder ikke insta-standarden?

Det eneste som kan gi et lite skår i gleden er dette hjemmekontoret eller skrivebordet, som så absolutt ikke er modent for insta enda. Det er ingen grunn til å miste motet av det.

De fleste av oss har ikke et eget rom, som kun er innredet og ment som hjemmekontor. Så vi blir pent nødt til å kontoret et annet sted i huset. Den gode nyheten er: dette er de peneste hjemmekontorene!!

Jeg har vært på nett å funnet de 5 chickeste løsningene på skrivebord som er integrert i stua, eller hvor som helst i huset for den saks skyld.
Hva var det jeg sa? Nå kommer motivasjonen, ikke sant?

Her er 5 kjempesmarte og kjempeskjønne løsninger for hvordan du kan ha skrivebordet på stua.

En benkeplate og jobben er gjort

Lou Crane hos notaperiodedrama er et geni! Dette kontoret er så rafinert og eksklusivt, dette vil koste skjorta og vel så det. Men gjør det det egentlig? Se litt nærmere! Du kan kopiere denne stilen med en enkel benkeplate, innrammede avisutklipp, noen planter og enkle fine stoler.

Har du litt mot, høyt under taket og masse dagslys i rommet kan du gi taket en litt dramatik med en fyldig, fin farge.

Slik får du stilen:

Kunstig monsteraplante
Enkle stoler passer perfekt til den oppsiktsvekkende veggen.
Om du ikke finner matchende avisutklipp, er det mange fine postere og plakater å få kjøpt. Som hos Nordic Nest.
Det krever litt mot, men litt farge i taket sørger alltid for en spennende wow-effekt.
Små elementer i børstet gull setter prikken over i-en.
Stripete tepper ser ofte kjedelig ut, men er den perfekte løsningen for denne stilen.

Biblioteksvibber på hjemmekontoret

Hva med litt fancy villa-strøk, bibliotek-vibber som skrivebordet til Kinne Andresen ? Jeg elsker denne løsningen! I stede for reoler og skap hele veien, setter du inn en benkeplate og vips har du et elegant skrivebord.

Har du plass kan du glemme alt vi sa om minimalisik og gå helt CEO-biatch med kontorinnredningen. Fyll en (eller flere) med elegante innebygde bokreoler helt opp til taket. Integrer et skrivebord i stedet for en høyde reoler og fyll resten av rommet med eksklusive møbler. Du vil aldri forlate kontoret ditt igjen.

Har du ikke nok rom til eget kontor, kan du fremdeles få denne stilen i din egen stue. Frigjør en nisje i veggseksjonen på stua, og fyll den med en arbeidsplate. Denne arbeidsplaten blir igjen til et skrivebord. Superpraktisk og ser kjempeinnbydende ut.

Jeg føler et behov for å forklare hva seksjon er. De var veldig vanlig på 80- og 90-tallet, hva skjedde egentlig? Seksjoner er bare forskjellige skap-, skuffe- og hyllemoduler som du kombinerer på en hel vegg. Du kan du enkelt bygge en selv av bokhyller/reoler og integrere et skrivebord der.

Slik får du stilen:

Det er mye du kan bygge selv med Kallax fra IKEA
Med en slik statementstol hever du hjemmekontoret til nye høyder
Et par flotte gardiner gjør underverker for et rom.
En ppbevaringsboks med wiener flettverk i lokket katapulerer deg frem til stilen.
Et hvitt teppe med svart mønster gir akkurat passe dramatik til den ellers rolige stilen.
Du trenger noen pyntegjenstander i abstrakte former.

Plasser skrivebordet mitt i rommet

Hvem sier at du må ha skrivebordet ved veggen? Selv om jeg må innrømmet, at det føles veldig naturlig å plassere skrivebordet mot veggen, er dette noe du kanskje bør revurdere. I følge Feng Shui er dette til og med noe du til og med bør unngå til enhver pris.

Se på løsningene til Helene Houe her! Ikke bare har hun plassert skrivebordet midt i rommet, hun har til og med laget skrivebordet selv! Om hun hadde sagt at det kostet flere titusen kroner, hadde jeg trodd henne.

Det er egentlig ikke mye som skal til før kontoret ser superstilig ut. Greier du å motstå alle fristelsene der ute og holde deg til «less-is-more» stilen, kommer du langt med en fin stol og et bord.

Slik får du stilen:

En enkel vegglampe er like dekorativ, som den er nyttig.
Geometriske linjer ser så spennende ut i en ellers minimalistisk innredning.
En lysestake, vel hva kan jeg si? Du trenger en lysestake.
En hvit vase bør være en del av enhver basis-inredning.
Modulmøbler fra String er så individuel som du vil ha de.
Du trenger alltid en bladkurv, hvorfor ikke velge en stilig en?

Et nytt kontor med en rull tapet

En rull med tapet og du har et hjemmekontor. Audrey fra Atelier Devergne viser hvor enkelt du kan skape det fineste kontoret med så lite som en rull med tapet.
En krok eller nisje, som her, egner seg alltid utmerket for et skrivebord på stua. Gi det litt personlighet med en tapet og hjemmekontoret begynner å ta form.
Deretter trenger du tre kjente ingredienser: noen åpne reoler, et skrivebord som passer perfekt i nisjen og en enkel stol som matcher.

Slik får du stilen:

Ingenting er som fint skrivebordsutstyr på høsten.
En kan liksom ikke la være å stirre på denne stolen.
Skrivebord med mid-century linjeføring.
En enkel hyller er både praktisk og tidløs.
Litt friske blomster på skrivebordet virker alltid godt på arbeidslysten.
Du trenger ikke en håndverker når du har en rull med en klassisk tapet

Kontorkos i landlige omgivelser

Så har du hverken krok eller nisje – det gjør ingenting. Kayla fra Reynoldsresidens viser at med et par smarte triks er en flat vegg alt du trenger for et flott kontor. Hennes landlige stil gjør at du vil lengte etter en helg på hjemmekontoret, så koselig og avslappende ser det ut.

Et solid avlangt bord egner seg like godt som skrivebord, som et skrivebord. Det er egentlig bare skjermen og kanskje stolen som røper at dette er et skrivebord og ikke et nydelig dekorert sideboard.

Den store planten på høyre side gjør at skrivebordet i stua er litt avgrenset fra resten av rommet tross alt. Kjempesmart og rafinert.

Slik får du stilen:

Skrivebord / spisebord - hvem sier at det må være en forskjell?
Et skrivebord som dette trenger en klassik og/eller søt bordlampe.
Du kan få kjøpt ferdige pakker med lister for å style opp veggen din litt.
Bland i med litt rustikale elementer, så har du stilen fort.
Grått er og blir kjempeflott!
Med en plante kan du lage til lite rom i rommet.

Skrivebord på stua er enkelt om du er ryddig

Jeg tror nok moralen fra alle bildene er, et minimaltisik kontor lever av at du greier å ha det ryddig til en hver tid. Altså ikke for meg. Jeg har til tider problemer med å finne skrivebordet mitt under alt rotet jeg har oppå. Jeg vet det er suboptimalt, men jeg har gitt opp drømmen om at det skal blir mye bedre.

Derimot kan jeg drømme meg bort i andres nydelige minimalistiske og ryddige skrivebord.

Vær kreativ så lenge!

Denne høstpynten har du hjemme allerede

Denne høstpynten har du hjemme allerede 1065 1199 Parsley of Happiness

Dersom hygge var en årstid, ville den helt sikkert vært høst! Og det beste er at den peneste høstpynten har du allerede hjemme. Hva det er, røper jeg her.

Halloween Iskake med spøkelser

Enkel oreo iskake til halloween med spøkelser

Enkel oreo iskake til halloween med spøkelser 1920 2267 Parsley of Happiness

I år dekorerer jeg ikke ekstra til halloween, jeg har høstpyntet nok for flere år fremover. En iskake til Halloween derimot, det er det alltid plass for. Nå bruker ikke…

Den store påskedekorasjonstesten

Den store påskedekorasjonstesten 1366 768 Parsley of Happiness

Ikke sikker på hvilken påskedekorasjon-stil som  er den riktige for deg? Med påskedekorasjonstesten finner du det ut:

Før og etter oppussing – Endelig nytt kjøkken!

Før og etter oppussing – Endelig nytt kjøkken! 1920 1280 Parsley of Happiness

For noen uker siden hadde vi venner på besøk som ikke hadde sett det nye kjøkkenet enda. «Whaaaaaat?» Kjøkkenet er jo ikke nytt lengre nå. Ladies and Gentleman – I present to you: en før og etter-artikkel av et nytt kjøkken.